Pruuf Mar boeken?

Pruuf-Mar-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Pruuf Mar boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Pruuf Mar

Pruuf Mar, broertje en zus Stef & Tamara uit Ysselsteyn, timmert sinds een aantal jaren niet onverdienstelijk aan de weg met hun Vastelaoves-carrière.
In 2017 stonden ze in de halve finale van het LVK met hun liedje ‘Gewoeën umdat ‘t kan’, waarop in zowel 2018 als 2019 een heuse LVK-finaleplek volgde met respectievelijk de nummers ‘Op weg nòr Maerge’ en ‘Zoeëmar dat moment’. In 2020 kreeg dit een succesvol vervolg met opnieuw een finaleplaats voor ‘Urst Látter’.

Boekingen Pruuf Mar

Inmiddels staat Pruuf Mar op verschillende podia in Limburg en weten ze op veel plekken harten te veroveren met hun verfrissende manier van optreden. Gedurende een half uur wordt er polonaise gelopen, door de zaal gerend en zelfs akoestisch meegezongen onder begeleiding van muzikale alleskunner Stef. Kortom, genoeg te ‘Pruuve!’.

Stef en Tamara maken zelf hun muziek en schrijven eigen teksten. Pruuf Mar is een origineel duo met beiden het vastelaoves-bloed, keer op keer maken ze er een energiek feest van op het podium!

Kom in de stemming

Pruuf Mar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Pruuf Mar bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Pruuf Mar, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Pruuf Mar in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Pruuf Mar boeken

Wilt u Pruuf Mar boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Pruuf Mar wilt inhuren.

Pruuf Mar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!