Richard Krajicek boeken?

richard krajicek boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Richard Krajicek boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Richard Krajicek

Eén van de grootste Nederlandse sportmomenten ooit: op het heilige gras van Wimbledon won Richard Krajicek in 1996 de Wimbledon Finale! Dit gaf het Nederlandse tennis een enorme BOOST en mede daardoor staat de tennissport nog altijd in de top vijf van meest populaire sporten.

Tennis is een gezellige en leuke sport die voor iedereen toegankelijk is. Zo ook voor bedrijven, overheden, instellingen en organisaties die het thema sportief in volle actie willen omarmen. Dit alles ten gunste van de onderlinge teambuilding, prestaties op de werkvloer en vooral het plezier tussen collega's en afdelingen.

Boekingen Richard Krajicek

Geheel in lijn met Richard Krajicek's missie (het stimuleren van sportieve activiteiten voor jongeren) biedt Richard nu de mogelijkheid om onderstaande Clinic (of College Tour-setting) te boeken (geen losse kaartverkoop!). De ontvangen fees zullen dan ook grotendeels worden gebruikt om het Nationaal Jeugd Tennis Team te sponsoren.

Richard Krajicek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Richard Krajicek bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Richard Krajicek, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Richard Krajicek in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Richard Krajicek boeken

Wilt u Richard Krajicek boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Richard Krajicek wilt inhuren.

Richard Krajicek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!