Rob Mostert Hammond Group boeken?

Rob-Mostert-Hammond-Group-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rob Mostert Hammond Group boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rob Mostert Hammond Group

Rob Mostert Hammond Group. Soms komen dromen uit. Dat zal Rob Mostert (Edam, 1965) kunnen beamen. Als jongen van zeven vond hij in de platenkast van zijn ouders een album van Hammondgrootheid Jimmy Smith. Mosterts liefde voor het bijzondere orgel zou nooit over- gaan, maar het duurde tot 2005 voordat hij besloot alleen nog op de legendarische B3 te spelen. Met de blote voeten op de bassen….

Het moest 2010 worden voor Rob met Blue Note-legende Rudy van Gelder (inmiddels 86) de cd ‘Englewood Cliff Sessions’ op mocht nemen. Op hetzelfde instrument en in dezelfde studio waar Jimmy Smith een halve eeuw terug met Van Gelder ‘Back at the Chicken Shack’ op de band zette.

Boekingen Rob Mostert Hammond Group

Het sprak voor zich dat Rob Mostert Hammond Group als eerbetoon de titelsong van Smiths album op eigen wijze interpreteerde. Hij speelt het nummer wat langzamer, maar niet minder swingend. Klein vlecht er een vette solopartij in op gitaar. De tenorsax van gast- solist Houston Person horen we alleen in een compositie van Klein: ‘Groove Control’. Verder staat Mostert zelf borg voor acht eigen stukken, die alle de traditie van de souljazz hoog houden.

Rob Mostert – Hammond B-3
Chris Strik – drums
Tom Klein – guitar
Chris Hordijk – vocals

Kom in de stemming

Rob Mostert Hammond Group boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rob Mostert Hammond Group bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rob Mostert Hammond Group, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rob Mostert Hammond Group in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rob Mostert Hammond Group boeken

Wilt u Rob Mostert Hammond Group boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rob Mostert Hammond Group wilt inhuren.

Rob Mostert Hammond Group boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!