Robert Verweij boeken?

robert verweij boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Robert Verweij boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robert Verweij

Robert Verweij werd op 2 mei 1979 geboren te Lopik. Vanaf z'n 5e wist hij al dat hij kok wilde worden en dat gevoel is alleen maar sterker geworden. Maar alleen koken was niet genoeg, hij wilde méér. Gezien zijn wortels in een ondernemersfamilie liggen, is een baan als kok gewoon niet voldoende...

Na de hotelvakschool werkte hij in diverse restaurants, waaronder sterrenrestaurant 'The Vineyard' in Newbury, Engeland. Op z'n 23e besloot hij een eigen bedrijf te beginnen. Naast het werken als freelance kok kreeg hij al snel de smaak te pakken van het les geven. Mensen verwennen en kennis laten maken met nieuwe producten of technieken, dat blijkt hem op het lijf geschreven.

Één van de jongste vinologen ooit

Passie en kennis overdragen op anderen is een tweede natuur voor Robert. Naast koken en eten ontwikkelde Robert een aan obsessie grenzende interesse voor wijn. Een hele rits wijnopleidingen passeerde de revu, van "Biochemie in wijn" tot "Master Wine Taster", van "Technisch Wijnproeven" tot "Gastronomie" bij Peter Klosse. Het voorlopige eindpunt hierin was het in 2005 behalen van de titel "Vinoloog van de Wijnacademie". Met z'n 25 jaar was hij één van de jongste Vinologen ooit.

Z'n honger naar culinaire kennis leidde tot een indrukwekkende lijst met diploma's, waaronder diverse van het SVH: Leermeester, Sociale Hygiëne en IJsbereider. Maar diploma's zelf zeggen hem niets: "het gaat niet om pure kennis, het gaat erom wat je ermee doet!" Geïnspireerd door zijn eigen mentoren zette Robert Verweij dan ook z'n eigen cursus op: de Kaascursus. Deze succesvo0lle opleiding is inmiddels door vele collega's uit het vak gevolgd, vaak uit de hogere regionen van de horeca.

Boekingen Robert Verweij

Naast kennis vergaren is kennis doorgeven iets wat hij erg belangrijk vindt. Vandaar dat deze vakidioot in 2006 toe mocht treden tot de Associatie van Wijndocenten. In zijn Culinair Centrum te Beverwijk gaf hij dan ook naast kookworkshops veel wijncursussen voor beginners en gevorderden. Tijdens de workshops was het combineren van wijn en spijs zijn stokpaardje.

"Hierover is weinig kennis in Nederland, maar er is gelukkig veel interesse in" volgens Robert. Ook krijgen steeds meer mensen plezier in koken, en dat vindt hij een goede ontwikkeling. In 2007 kwam Robert Verweij als TV-kok terecht bij het populaire TV-programma Life & Cooking. Naar eigen zeggen niet om een Bekende Nederlander te worden, maar om een ontzettend groot publiek te bereiken.

Robert Verweij bij Life & Cooking

"Een miljoen kijkers tegelijk iets leren over eten of wijn, dat is toch supergaaf?". Naast laten zien wat hij zelf allemaal kon, vond hij het vooral belangrijk om de kijkers (en Carlo en Irene) iets te leren waarmee ze zelf aan de gang konden. Door z'n leuke recepten en ideeën kon hij rekenen op de sympathie van de trouwe fans van Life & Cooking.

Inmiddels is onze TV-kok ook wekelijks te bewonderen in het RTL4 programma 4Me, dat elke zaterdag te zien is om 16.00uur.

Kom in de stemming

Robert Verweij boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robert Verweij bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robert Verweij, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robert Verweij in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robert Verweij boeken

Wilt u Robert Verweij boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robert Verweij wilt inhuren.

Robert Verweij boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!