Roberta Pagnier boeken?

roberta pagnier boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Roberta Pagnier boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Roberta Pagnier

Roberta Pagnier (1979) werd geboren in Amsterdam, maar heeft Italiaanse wortels. Dankzij haar moeder kreeg ze al op jonge leeftijd veel affiniteit met de Italiaanse keuken. Ze studeerde Europese Studies aan de UVA. Naast haar studie heeft ze altijd in de horeca gewerkt. In verschillende goede Italiaanse restaurants waar ze werkte, kreeg ze de smaak van het koken te pakken. Ze maakte kookvideo's voor Het Parool en werkte een tijdje voor iens.nl. Sindsdien heeft ze altijd in de culinaire wereld gewerkt.

Het liefst is ze vanuit de Italiaanse traditie bezig met eten. Warmte, gezelligheid, familie, grote lange tafel vol lekkernijen: Roberta is er dol op. Ze houdt er van mensen blij te maken en haalt daar positieve energie uit: "Je tovert bij kinderen, vrienden en familie een glimlach op het gezicht als je met iets lekkers aan komt zetten. Koken is leuk!" Verder betekent koken voor haar ook ontspanning, creativiteit en het verleggen van grenzen.

Boekingen Roberta Pagnier

Eten en voeding blijven Roberta Verrassen. Ooit heeft ze bij Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel gegeten. Voorafgaand aan het diner kreeg ze een aantal amuses. Eén van die amuses is ze nooit meer vergeten: rauwe groenten (wortel, sla, lente-ui) van de Lindenhoff in Baambrugge met een mierikwortelcrème. De kwaliteit van deze groenten was zo ongelofelijk goed en puur, dat ze zich realiseerde dat de natuur prachtige producten oplevert. De impact van zoiets simpels was enorm.

Voor De Makkelijke Maaltijd zal deze temperamentvolle dame de Italiaanse keuken demonstreren. Ze hoopt de kijkers te inspireren met haar smaakvolle en sociale kijk op koken. In haar ideale thuissituatie kunnen vrienden en familie te allen tijde even langs wippen voor iets lekkers. Altijd staat er iets te pruttelen op het vuur en krijgen de kinderen bij thuiskomst een gezond, gezellig tussendoortje. Buon Appetito!

Kom in de stemming

Roberta Pagnier boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Roberta Pagnier bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Roberta Pagnier, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Roberta Pagnier in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Roberta Pagnier boeken

Wilt u Roberta Pagnier boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Roberta Pagnier wilt inhuren.

Roberta Pagnier boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!