Ramon Beuk boeken?

ramon beuk boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Ramon Beuk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ramon Beuk

Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.

Ondernemer en Media

Hij presenteerde tussen 2001 en 2016 acht verschillende televisieprogramma’s en schreef 10 kookboeken waarvan er twee bekroond werden tot kookboek van het jaar. Tussen 2005 en 2009 schreef hij een dagelijkse column in de Telegraaf en van 2009 tot 2016 was hij culinair adviseur voor Lidl. Als ondernemer ontwikkelde hij een aantal vernieuwende horeca-concepten en richtte hij diverse bedrijven op. In 2002 richtte hij zijn evenementenbureau “CuliPro” op. En in 2005 een evenementenlocatie “de Glazenruimte”.

Foodcafe

In 2007 ontwikkelde Ramon het begrip “FOOD-cafe”. In tegenstelling tot het EET-café kreeg eten een centralere functie dan drank. Het eerste food-café hete LOCA en werd, in samenwerking met Heineken/Amstel, geopend in Haarlem. Gevolgd door locaties in Apeldoorn en Tilburg.

Van 2011 tot 2015 organiseerde hij zijn jaarlijks terugkerende restaurants event “restaurant voor een maand”. In dit concept verpakte Ramon alles wat hij zelf miste als hij uit eten ging. Dit evenement trok jaarlijks duizenden bezoekers in één maanden en gaf een totaal andere beleving aan het begrip uit eten gaan.

Taste Comedy

In 2016 besloot hij met zijn ondernemingen te stoppen en zich op nieuwe activiteiten te storten. In de zomer van 2016 lanceerde hij samen met Jurgen Raymann het culinaire comedy spektakel ‘Tasty comedy’ op de pier in Scheveningen. Een twee jaar draaiend pop-up evenement waarbij comedy en eten op topniveau centraal stonden. Van 2017 tot 2020 werkte hij aan de totale ontwikkeling van het nieuwe Hotel en restaurant conceptketen Bunk. Bunk opende in 2019 in Utrecht en in 2020 in Amsterdam.

Events

Van 2012 tot 2015 organiseerde Ramon Culinaire evenementen in Suriname waarbij hij Nederlandse sterrenkoks een introductie gaf tot de smaken en ingrediënten van zijn geboorteland. Onder de naam “Sharing Passion” werden de bezoekers verrast met eten op sterrenniveau samengesteld vanuit uitsluitend Surinaamse ingrediënten. In 2020 wilde Ramon dit event nieuw leven inblazen maar gooide Corona roet in het eten. Nieuwe data voor dit event zullen in 2021 gevonden worden.

Rijker dat Roti

‘Rijker dan Roti’ is de titel van zijn nieuwe boek dat in het voorjaar van 2021 zal verschijnen. In dit boek staat de ontwikkeling van Suriname tijdens 45 jaar onafhankelijkheid centraal. Door in de keukens van verschillende bevolkingsgroepen te stappen en al kokend het gesprek aan te gaan wordt het thema vanuit smaak te belicht.

Nieuwe tv serie

‘Rijker dan Roti’ zal in een meer culinaire vorm als 7 delig tv-serie en worden opgenomen. Deze serie zal in het voorjaar 2021 te zien zijn op de Nederlandse televisie. Als leraar, kok en ondernemer ontwikkelde Ramon een nieuw horeca-onderwijssysteem speciaal voor de doorontwikkeling van het begrip hospitality in Suriname. Naast het overbrengen van praktische kennis staat vooral mindset ontwikkeling centraal. Voor dit nieuwe concept bundelt Ramon de krachten met Saxion Hogeschool in Nederland en het PTC college in Suriname.

Kom in de stemming

Ramon Beuk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ramon Beuk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ramon Beuk, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ramon Beuk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ramon Beuk boeken

Wilt u Ramon Beuk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ramon Beuk wilt inhuren.

Ramon Beuk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!