RockFrogs boeken?

rockfrogs boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

RockFrogs boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie RockFrogs

Hou je van muziek, avontuur en lol trappen? Kom dan naar een concert van de RockFrogs! De RockFrogs is de populairste rockband van de hele kikkerwereld. Tijdens hun rockconcerten worden interactieve liedjes afgewisseld met vrolijke grappen en leerzame korte verhaaltjes over goed eten en voldoende bewegen.

Dat is belangrijk natuurlijk anders hou je een optreden van 45 minuten niet vol! Een concert van de RockFrogs is een energieke meespringshow voor iedere leeftijd maar kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders vinden het gewoon het leukste. De coole Rocky speelt gitaar, de knappe Boney is zangeres, Blacky swingt op haar basgitaar en Ramyo, de kleine driftkikker, maakt op drums de band compleet.

Boekingen RockFrogs

Kom je lekker met hen meezingen en -jumpen? Vergeet dan niet om tijdens de meet en greet na afloop een handtekeningenkaart aan ze te vragen. Laat alle 4 de RockFrogs er speciaal voor jou iets opschrijven!

Let’s rock! Jump! Jump!

Kom in de stemming

RockFrogs boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen RockFrogs bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met RockFrogs, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u RockFrogs in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

RockFrogs boeken

Wilt u RockFrogs boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u RockFrogs wilt inhuren.

RockFrogs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!