Ronald Pijls boeken?

Ronald-Pijls-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ronald Pijls boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ronald Pijls

Bijna 24 jaar geleden startte Ronald Pijls uit Landgraaf zijn zangcarrière. Op 15 jarige leeftijd wist hij al wat vastelaovend betekende en werd hij wereld beroemd in zijn geboorteplaats Schaesbergerveld waar hij tot de dag van vandaag nog jaarlijks optreed op de basisschool en voor de plaatselijke „carnavals” verenigingen.

Een kameleon op het podium

In 1990 stond Ronald al op diverse carnavals-verzamelcd’s en bleef zijn vastelaovend bloed kruipen waar het niet kan gaan. De meesten kennen Ronald van zijn internationale repertoire, zijn tribute to Robbie Williams, 100% feest! en natuurlijk van zijn eigen Limburgstalige pop muziek waar hij regelmatig mee op de radiostations (binnen- en ver buiten de regio) mee te horen is. Hij is, zoals velen zeggen, een kameleon op het podium en weet iedere sfeer om te toveren tot een groot feest. Door de tal van muzikale mogelijkheden die Ronald Pijls te bieden heeft, bleef zijn vastelaovend bloed zachtjes op de achtergrond pruttelen wachtend op een kook moment.

Boekingen Roland Pijls

3 jaar geleden nam Ronald samen met de inmiddels wereld beroemde band „Wir sind spitze!” zijn hit „Ich zing ein leed veur dich” op. Kort daarna bracht hij zijn album „Ronald Pijls 22 jaor artiest” uit met vele meezingers en feestknallers zoals; Gaef mich ein kus, Vrunde, Sjatje maog ich dien foto, Wae neet sjpringt dee kin neet fieste, Sweet Caroline, Rosamunde „Ein duutsj meadje”, en O he he ho. In januari van dit jaar kwam Ronald Pijls met zijn nieuwste feestknaller het „Hia Holiadi Jow leed”, voor de meeste feestgangers bekend als Hey Babariba. Na enkele dagen was dit nummer al een internationaal succes. Via social media wordt het nieuwe nummer van Pijls in Nederland en België geliked, geshared en bejubeld. Ook tijdens de optredens gaat het dak er steeds weer af!

Bent u op zoek naar iets nieuws? 100% live feest entertainment? 30 minuten gegarandeerde sjtumming en sjpass? Polonaise, sjoenkel, sjpringen en mitzinge ?

Kom in de stemming

Ronald Pijls boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ronald Pijls bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ronald Pijls, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ronald Pijls in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ronald Pijls boeken

Wilt u Ronald Pijls boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ronald Pijls wilt inhuren.

Ronald Pijls boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!