Roog boeken?

Roog-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Roog boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Roog

Muziek is altijd al belangrijk in het leven van DJ Roog. Op zijn 13e begon hij met produceren en op zijn 14e begon hij met draaien. Hij heeft gedraaid op feesten als SOAP, Wasteland en Silly Symphonies, kortom meer de stijlvollere feesten. Hij is vooral populair in de grote steden. Hij begon samen met zijn broer Greg ook te produceren onder de naam Hardsoul, waar het duo veel succes mee verkreeg. Zijn stijl is te omschrijven als een mix van funk, soul en disco.

Hypnotiseren van elk publiek

Wat moeten we nog meer vertellen of een man die ‘God DJ’ genoemd wordt? ROOG (Rogier van Bueren) kwam de scene binnen knallen in de late jaren 90. Zijn baanbrekende 3-decks (tegenwoord 4-decks) performances en het naadloos laten samensmelten van allerlei vormen van housemuziek bezorgde hem al snel de nodige aandacht. Door zijn unieke manier van het draaien met eigen re-edits en accapella’s verzamelde hij flink wat respect van degenen die hun sporen ondertussen achter gelaten hebben in de scene, zoals Erick Morillo en Mark Knight. Ook is hij van grote invloed geweest op een hele nieuwe generatie van DJ/producers. Hoewel hij ook een een “DJ’s DJ” wordt genoemd, is zijn grootste talent het hypnotiseren van elk publiek wat hem de populariteitsprijs in Nederland sinds 2000 oplevert.

Boekingen Roog

Deze hardwerkende plaatendraaier is niet content met het hebben van een van de meest succesvolle carieres in de Nederlandse house scene; hij maakt ook deel uit van de meest succesvolle en invloedrijke duo’s van het land: Hardsoul en HouseQuake.

Hardsoul

Hardsoul (met zijn broer Greg) is zo ongeveer eigenhandig verantwoordelijk voor het populair maken van de soulful en Latin house in Nederland door hun legendarische ‘Sound of Love and Dedication’ serie. Internationaal gezien waren ze de eerste Nederlandse artiesten die getekend warden met het wereldwijd gerespecteerde house label Defected. Op dit label hebben ze tracks gereleased zoals ‘Back Together’ en ‘Self Religion’. Na het success van deze releases deden ze een wereldtour met het Defected In The House concept, en dat bracht ze in alle uithoeken van de wereld. In 2009 werden ze geeerd met de taak om een Defected In The House compilatie te maken, iets waarmee ze zich in een selecte groep bevinden met Masters At Work, Martin Solveig, Dennis Ferrer en Bob Sinclar.

HouseQuake

De samenwerking met vriend en superster DJ Erick E resulteerd in de geboorte van HouseQuake. HouseQuake is een concept met een echt kwaliteitskeurmerk, een beweging die middels het sneeuwbaleffect uitgemondt is in een 5-decks show en DVJ spelers om een extravagante geluids- en lichtshow te creeeren. Dit duo heeft op elk groot festival als headliner gestaan en hebben hun eigen festival elk jaar: HouseQuake festival.

Kom in de stemming

Roog boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Roog bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Roog, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Roog in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Roog boeken

Wilt u Roog boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Roog wilt inhuren.

Roog boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!