Rudi Sibma boeken?

icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 400 personen

Rudi Sibma boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rudi Sibma

Op 15 jarige leeftijd is de carrière van Rudi Sibma (1985) begonnen met een tour door Duitsland en Nederland als drummer van Big John Russel.

Vervolgens is Rudi aan de slag gegaan bij de bekende Pianobar Crazy Piano's. Hier leerde hij Roel Van Velzen kennen en heeft vervolgens tussen 2006 en 2009 in zijn begeleidingsband gespeeld. Na 3 fantastische jaren gespeeld te hebben op festivals als: Concert at Sea, Zand, Beatstad, Bospop, Noorderslag, Paaspop, Museumplein (Koninginnedag) en diverse locaties als o.a. de Amsterdam Arena (stadion) Ahoy, HMH, Paradiso was het na jaren sessiemuzikant geweest te zijn nu de juiste tijd om zich te ontwikkelen als zanger/piano entertainer.

Na velen jaren weg geweest te zijn is Rudi Sibma met open armen terug ontvangen bij “Crazy Piano's” om deze keer als zanger/piano entertainer aan de slag te gaan. Binnen een aantal maanden is Rudi uitgegroeid tot een van de gezichten van de bekende pianobar en is vervolgens ook naar “Crazy Piano's Miami” gestuurd om daar een seizoen te spelen.

Boekingen Rudi Sibma

Na een aantal jaar bij de Crazy Piano's gespeeld te hebben is het talent van Rudi vervolgens opgemerkt door het interactieve verzoekjes concept “de Corona's”. Rudi Stapt zonder aarzeling in deze nieuwe uitdaging en speelde tussen 2011 en 2013 op Plekken als: de Ziggo Dome, Paaspop, Park City Live en in Londen als huisband in het Holland Heineken House op de Olympische Spelen van 2012.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben bij verschillende bands/artiesten is Rudi Sibma niet meer weg te denken op de Nederlandse podia en is hij gemotiveerder dan ooit om nog vele jaren de pannen van het dak te spelen op elke gelegenheid waar hij nog mag optreden..

Kom in de stemming

Rudi Sibma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rudi Sibma bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rudi Sibma, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rudi Sibma in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rudi Sibma boeken

Wilt u Rudi Sibma boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rudi Sibma wilt inhuren.

Rudi Sibma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!