Sandro Silva boeken?

Sandro-Silva-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sandro Silva boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sandro Silva

Sandro Silva vestigde zich als een van de pioniers op het gebied van moderne elektronische dansmuziek. Op jonge leeftijd ontdekt en omarmd door mensen als Tiesto, David Guetta en Calvin Harris,hij behaalde al vroeg in zijn carrière aanzienlijke successen. Een nieuwe golf creëren met zijn Big Room Sound en het opvullen van een gat in dansmuziek, maakte hij de weg vrij voor vele artiesten. Hij heeft samengewerkt met enkele belangrijke spelers in de dansindustrie. Sandro heeft een levendige carrière van meer dan 10 jaar.

Een nieuw muzikaal hoofdstuk

De muzikale weg die hij heeft ingeslagen is snel, maar er zijn geen remmen in zicht voor zijn muzikale carrière. Na jaren van rondreizen over de hele wereld, zal hij beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn nog steeds evoluerende carrière. Na uren, dagen en maanden opgesloten in de studio,
heeft hij een heleboel nieuwe muziek om te delen met zijn publiek.

Boekingen Sandro Silva

Sandro is altijd op zoek om te innoveren en zich te onderscheiden van andere artiesten. Sandro houdt van entertainen en contact maken met zijn publiek … en dat is precies wat hij is gaan doen voor de komende jaren! Ben je klaar om Sandro Silva te vergezellen op zijn nieuwe musical reis?

Kom in de stemming

Sandro Silva boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sandro Silva bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sandro Silva, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sandro Silva in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sandro Silva boeken

Wilt u Sandro Silva boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sandro Silva wilt inhuren.

Sandro Silva boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!