Santana Tribute Fuente Del Ritmo boeken?

santana tribute fuente del ritmo boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Santana Tribute Fuente del Ritmo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Santana Tribute Fuente Del Ritmo

Fuente del Ritmo (betekent "Bron van het Ritme")

Wie kent de hits niet? Black magic woman, Oye como va, Samba pa ti, Maria-Maria, She's not there.

Fuente Del Ritmo (FDR) is een Santana tirbute band. Santana werd in 1979 wereldberoemd door hun optreden op Woodstock. De band heeft 39 albums uitgebracht met 24 singles in de Nederlandse Top 40, 11 grammy awards en uitverkocht Ziggo Dome optredens.

Carlos Santana heeft een unieke, uit duizenden herkenbare, gitaar sound die door de gitarist van FDR zeer dicht wordt benaderd dankzij een exacte kopie van de apparatuur. Van gitaar tot speaker cabinet, zelfs het plectrum is origineel Santana. De authenticiteit van de sound is daarmee niet te onderscheiden. Doe je ogen dicht en je hoort Carlos.

Boekingen Santana Tribute Fuente Del Ritmo

De kracht van FDR ligt verder in de ritmesectie met maar liefst drie percussionisten. Zuid Amerikaanse en Afrikaanse ritmes op conga's, timbalen, bongo's en allerlei kleine percussie-instrumenten smelten samen met stevige rock beats op drums, waar keyboards en gitaar solo's als een Latin saus met funky kruiden en zwoele jazz smaakmakers, overheen gegoten worden.

De band neemt je mee op een Cubaans/Caribische reis langs de vele wereldberoemde hits uit de begin (Woodstock) periode tot aan de recentere hits die ook tot het repertoire van FDR behoren. En om de danssfeer compleet te maken is de band ook nog eens aan te vullen met Braziliaanse samba danseressen, getooid in veren.

Een opzwepende tropische Latin-rock belevenis waarbij stilstaan geen optie is. Hierdoor is FDR in staat een as-close-to-real-as-it-gets Santana Experience te bieden.

Kom in de stemming

Santana Tribute Fuente Del Ritmo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Santana Tribute Fuente del Ritmo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Santana Tribute Fuente del Ritmo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Santana Tribute Fuente del Ritmo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Santana Tribute Fuente del Ritmo boeken

Wilt u Santana Tribute Fuente del Ritmo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Santana Tribute Fuente del Ritmo wilt inhuren.

Santana Tribute Fuente del Ritmo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!