Saxofonist Boris boeken?

saxofonist boris boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Saxofonist Boris boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Saxofonist Boris

Boris is op 14 juni 1985 geboren te Amstelveen en begon op zijn negende met het bespelen van de klarinet. Boris was erg enthousiast en maakte snel progressie. Een jaar later mocht hij al meedoen met een tv optreden voor de 1000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Boris won vele prijzen maar al snel werd Boris minder enthousiast voor de klassieke muziek en werd de muziek een tweede leven ingeblazen toen hij 18 werd. Hij hoorde Hans Dulfer's cd en wist meteen dat hij saxofoon wilde gaan spelen. Datzelfde jaar nog nam hij saxofoonlessen.

Boekingen Saxofonist Boris

Hij heeft les gehad van top saxofonisten als: Dick de Graaf, Ben van den Dungen en Simon Rigter. Boris treedt vanaf medio 2006 regelmatig op en beheerst de verschillende muziekstijlen zoals: House, Pop, Blues en Jazz. Hij speelt dan ook regelmatig met dj's en verschillende bands. Hij stond onder andere al met: the Trammps en Sax Gordon op het podium en in 2007 en 2009 op het North Sea Jazz festival.

Kom in de stemming

Saxofonist Boris boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Saxofonist Boris bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Saxofonist Boris, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Saxofonist Boris in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Saxofonist Boris boeken

Wilt u Saxofonist Boris boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Saxofonist Boris wilt inhuren.

Saxofonist Boris boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!