Saxofoniste Cece Noir boeken?

cece noir boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Saxofoniste Cece Noir boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Saxofoniste Cece Noir

Caroline Breugem is sinds 2008 op het podium te vinden. De eerste jaren in coverband Mag Het Wat Zachter, en inmiddels rockt ze alweer 10 jaar als Cece Noir (voorheen Miss Saxolirious).

Cece deelt het podium met DJ's, zangeressen, percussionisten, violisten of solo. De afwisseling van muziek vindt ze heerlijk en ze gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Improvisatie en freestyle zijn haar specialiteiten. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty randje.

Boekingen Saxofoniste Cece Noir

Cece Noir zet een heerlijke vibe neer en laat de muziek tot leven komen. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80's, of op een romantische bruiloft met mooie balads. Cece pakt het publiek maar al te graag in met haar "smooth sax sounds with a killer timing".

Cece Noir is te vinden op de meest uiteenlopende locaties. Van strandtent tot kasteel, van club tot jouw achtertuin.

Imposante CV

Een greep uit het aantal venues waar Cece graag te vinden is: The Loft & Madam (Amsterdam), Panama (Amsterdam), Duplex (Praag), Sugarfactory (Amsterdam), Grand Hotel Krasnapolsky (Amsterdam), Club Punta Arabi (Ibiza), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Winkel van Sinkel (Utrecht) en nog veel meer.

Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ's uit binnen- en buitenland.

Boekingsmogelijkheden

Cece Noir is als live-act te boeken naast een DJ of andere muzikanten, solo met eigen speaker of met een van haar acts.

The Paris Plan

Luxe live lounge muziek met een beat

The Paris Plan is een bijzonder duo: deze muzikanten zijn namelijk beide ook DJ! Een fijne beat met live saxofoon en contrabas zorgt voor een heerlijk jazzy sfeertje.

Geinspireerd door de charme, joie de vivre en allure van Parijs, brengt The Paris Plan een avond vol stijlvolle (dansbare) loungemuziek. Een mix van oude soul en funk, in een moderne jacquet. Met natuurlijk af en toe een Frans tintje.

Een optreden van The Paris Plan is toegankelijk en altijd op aangenaam volume zodat gasten elkaar nog goed kunnen verstaan terwijl ze genieten van de muziek. Het liefst onder genot van een glas Champagne.

The Paris Plan heeft opgetreden in op allerlei soorten evenementen in onder andere Amsterdam, Denemarken, Luxemburg, en natuurlijk Parijs.

Deze act is voorzien van eigen apparatuur.

Kom in de stemming

Saxofoniste Cece Noir boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Saxofoniste Cece Noir bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Saxofoniste Cece Noir, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Saxofoniste Cece Noir in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Saxofoniste Cece Noir boeken

Wilt u Saxofoniste Cece Noir boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Saxofoniste Cece Noir wilt inhuren.

Saxofoniste Cece Noir boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!