Saxofonist Melle boeken?

saxofonist melle boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Saxofonist Melle boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Saxofonist Melle

Melle is een saxofonist die optreedt met een DJ en hierbij improviseert op House muziek. Hij is begonnen met saxofoon spelen toen hij negen jaar oud was en speelt nu zo'n tien jaar lang saxofoon. Hij is ooit begonnen bij een fanfare maar is daarmee gestopt en wilde zijn eigen ding gaan doen. Op zijn zestiende heeft hij zichzelf het improviseren aangeleerd en is begonnen met optreden. In het begin trad hij op met DJ Roy Dee waar hij nog steeds regelmatig mee optreedt. Melle treedt sinds 2009 op met zijn sax en heeft in zijn korte carrière al op grote feesten mogen staan met bekende namen.

Boekingen Saxofonist Melle

Zo stond hij bv ook al een zomer in Chersonissos op Starbeach met Lucien Foort. Ook heeft hij in Chersonissos op Palm Beach, Nissos Beach, Aposelemis River, en vele andere Clubs opgetreden. Naast het saxofoon spelen is Melle ook producer en maakt Deep House tracks waarop hij te horen is met zijn saxofoon.

Saxofonist Melle is solo te boeken maar ook incl. dj of zangeres.

Kom in de stemming

Saxofonist Melle boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Saxofonist Melle bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Saxofonist Melle, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Saxofonist Melle in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Saxofonist Melle boeken

Wilt u Saxofonist Melle boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Saxofonist Melle wilt inhuren.

Saxofonist Melle boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!