Costar on Sax boeken?

costar on sax boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Costar on Sax boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Costar on Sax

Als jonge saxofonist bracht Costar veel tijd door in de buurt van het stereosysteem en speelde hij mee met de oude jazzplaten van zijn vader. Op achttienjarige leeftijd moesten de jazzplaten plaatsmaken voor clubcompilaties. In de Amsterdamse clubscene ging Costar op zoek naar deejays, dapper genoeg om hun sets af te wisselen met live saxofoonimprovisatie.

In 1997 ontmoette Costar dj Joost van Bellen in de legendarische club RoXY in Amsterdam. Diezelfde avond verrasten ze iedereen met een spontane en indrukwekkende live samenwerking. Het spelen van Costar trok de aandacht van enkele invloedrijke mensen in de Nederlandse dansscene, wat een paar maanden later resulteerde in een ongelooflijke uitvoering op het hoofdpodium van Dancevalley Festival.

Boekingen Costar on Sax

Costars carrière als huissaxofonist had een vliegende start gemaakt. Al snel raakten andere deejays geïnspireerd door deze nieuwe mix van live saxofoon en housemuziek. Na 2 decennia met dj's te hebben gespeeld, heeft Costar opgetreden met tal van dj's zoals Bakermat, Kav Verhouzer, Afrojack, Hardwell, Laidback Luke, Sidney Samson, Ron Caroll, Fedde Le Grand, Axwell, Sunnery James & Ryan Marciano, ROOG, Erick E en nog veel meer.

Zijn belangrijke aandeel in de slotceremonie van Mysteryland (2009) en Lief Festival (2013) heeft ongetwijfeld bijgedragen aan zijn succes.

Met optredens in het VK, Duitsland, Frankrijk, Monaco, Scandinavië, Rusland, Libanon, Jordanië, Turkije, Curaçao en Ibiza neemt de bekendheid van Costar toe.

Samen met Rob van de Wouw op trompet en Saxsymbol op tenorsax is Costar lid van de Supercharged Horns. Met DJ FEM-K achter de decks toeren ze de hele wereld over.

Kom in de stemming

Costar on Sax boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Costar on Sax bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Costar on Sax, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Costar on Sax in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Costar on Sax boeken

Wilt u Costar on Sax boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Costar on Sax wilt inhuren.

Costar on Sax boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!