Sezina Kelsey boeken?

Sezina-Kelsey-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 200 personen

Sezina Kelsey boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sezina Kelsey

Na indrukwekkende finale plaatsen bij The Voice Kids en het Junior Songfestival kan ‘powerhouse’ Sezina niet wachten om haar eerste single uit te brengen. In 2016 sneuvelde ze als pupil van Ali B in de battles van The Voice Kids, maar liet zich daardoor niet uit het veld slaan. Ze schreef zich in voor het Junior Songfestival en eindigde als tweede in de competitie. Sezina, die in 2013 al met vlag en wimpel een plaatselijke talentenjacht won, besloot het toch nog een keer te proberen bij de juniorenversie van The Voice en niet zonder succes: ook hier haalde ze, onder begeleiding van Marco Borsato, met gemak de finale en werd ze uiteindelijk tweede.

Boekingen Sezina Kelsey

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Zo stond ze deze zomer al voor 8.000 man op het uitverkochte festival Live In Hoorn en was Glennis Grace zo onder de indruk van haar krachtige stem dat ze Sezina uitnodigde als gastartieste bij haar Whitney Houston Tribute concerten in Ahoy Rotterdam op 6 en 8 september 2019.

Sezina zelf? Die wil gewoon niks anders dan een superster worden. ‘En daar moet alles voor wijken’, grapt de zangeres.

Kom in de stemming

Sezina Kelsey boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sezina Kelsey bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sezina Kelsey, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sezina Kelsey in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sezina Kelsey boeken

Wilt u Sezina Kelsey boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sezina Kelsey wilt inhuren.

Sezina Kelsey boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!