Sheila Hill boeken?

sheila hill boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sheila Hill boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sheila Hill

Een van de meest vooraanstaande vrouwelijke dj's in de Nederlandse dance scene. Sheila Hill is een van de rijzende sterren en staat bekend om haar positieve instelling en energieke house sets. Ze was resident dj voor de populaire evenementen Vondeldisco, FRITS en Strand Zuid/Zuidpool in Amsterdam. Er is ook veel vraag naar tal van andere clubavonden en festivals.

Haar stijl is een unieke mix van funky house, nieuwe discogrooves en opzwepende vocale nummers. Alles wat je laat glimlachen en dansen!

Boekingen Sheila Hill

Sheila Hill trad op tijdens grote evenementen voor MTV, The Amsterdam Fashion Week, Tommy Hilfiger, Grazia PC Catwalk, Bread & Butter Berlin en Bjorn Borg. Ze werd ook uitgenodigd om te spelen op festivals als Valtifest, Dance Valley en Mysteryland. Naast haar optredens in Nederland vliegt ze regelmatig naar andere landen voor optredens. Ze speelde in Indonesië, Kroatië, Italië en werd onlangs uitgenodigd om op te treden in Parijs en Barcelona.

Sheila Hill boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sheila Hill bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sheila Hill, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sheila Hill in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sheila Hill boeken

Wilt u Sheila Hill boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sheila Hill wilt inhuren.

Sheila Hill boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!