Sister Sledge boeken?

sister sledge boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Sister Sledge boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sister Sledge

De Sledge-zusjes Debra, Joan, Kim en Kathy beginnen tezamen als kind in een kerkkoor, aangemoedigd door hun moeder Flo. Ze beginnen muziek op te nemen in 1971 als achtergrondkoortje voor kleine projecten tot ongeveer 1977. Dan worden ze ontdekt door de producers Bernard Edwards en Nile Rodgers. Zij maakten voor de dames de classic ‘We Are Family’. Deze song werd gebruikt door de Pittsburgh Pirates (honkbal) en werd mede daardoor een grote hit.

Andere sound

De producenten waren verantwoordelijk voor vele hits als ‘He’s The Greatest Dancer’ en ‘Lost In Music’. Sister Sledge wil, ondanks hun sterstatus, echter af van deze herkenbare sound en zodoende maken ze in 1981 een album met producent Narada Michael Walden. Dit album levert slechts het hitje ‘All American Girls’ op. De 4 zusjes besluiten nu zelf te gaan produceren maar tot 1985 blijft het in de hitlijsten stil .
Voortleven

Boekingen Sister Sledge

Zelfs als ze Nile Rodgers weer terug vragen voor het album ‘When the Boys meet the Girls’ komt daar een kleine (en laatste) hit vandaan; ‘Frankie’.En tot op de dag van vandaag ploeteren ze nog wat voort. Kathy Sledge ambieert een solo carrière en gaat in 1998 op tournee met Tramps. Zij staat tegenwoordig voor een kleinigheidje op een willekeurige bruiloft. Dat hun muziek nog steeds leeft blijkt ook uit de vele platen van nu die samples bevatten van Sister Sledge.In 1997 namen de gezusters een risico met: "African Eyes" mischien wel het mooiste dat ze ooit maakten!

Kom in de stemming

Sister Sledge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sister Sledge bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sister Sledge, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sister Sledge in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sister Sledge boeken

Wilt u Sister Sledge boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sister Sledge wilt inhuren.

Sister Sledge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!