The Weather Girls boeken?

the weather girls boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Weather Girls boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Weather Girls

The Weather Girls, Martha Wash en Izora Armstead, begonnen in de gospelgroep NOW (New of the World) voordat ze back-upzangers werden voor Sylvester in de jaren '70. Ze vormden het duo Two Tons o' Fun (ook bekend als de Two Tons) en brachten een paar albums uit - met drie in kaart gebrachte singles - op het aan Fantasy gelieerde Honey-label van Harvey Fuqua.

Vervolgens veranderden ze hun naam in The Weather Girls en namen ze op voor Columbia, waar ze hun grootste succes boekten met 'It's Raining Men'. Die single uit 1982 bereikte het volgende jaar een hoogtepunt; het stond bovenaan in de clublijst van Billboard en stad de Hot-100 binnen, waar het nummer 46 bereikte. Wash ging verder als soloartiest en sessievocalist en was de hoofdstem van 'You're My One and Only (True Love)' van Seduction, 'Everybody Everybody' van Black Box en 'Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)' van C&C Music Factory.

Boekingen The Weather Girls

Wash werd in de video's van de liedjes steevast vervangen door lipsynchronisatiemodellen en nam zijn toevlucht tot juridische stappen om een behoorlijk deel van de royalty's voor haar werk te krijgen. Armstead wekte later The Weather Girls op met haar dochter, Dynelle Rhodes. Na de dood van Armstead in 2004 bleef Rhodes opnemen en optreden als The Weather Girls met collega-zangeres Ingrid Arthur.

Kom in de stemming

The Weather Girls boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Weather Girls bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Weather Girls, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Weather Girls in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Weather Girls boeken

Wilt u The Weather Girls boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Weather Girls wilt inhuren.

The Weather Girls boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!