Jocelyn Brown boeken?

jocelyn brown boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jocelyn Brown boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jocelyn Brown

Jocelyn Brown is een veelzijdige zangeres met een krachtige en gepassioneerde stem. Jocelyn kwam uit een familie waar haar grootmoeder, moeder, twee tantes en een neef allemaal zongen. Maar het was haar tante Barbara Roy, die zong met de vrouwelijke vocale groep EPP die haar inspireerde om serieus te zingen.

Jocelyn's grootste hits zijn onder meer:
- Somebody Else's Guy
- Always There
- Something Going On
- Keep On Jumpin
- Enough Is Enough
- I Believe Worthy
- Nights Over Egypt
- Ain't No Mountain High Enough
- My Troubled Soul

Boekingen Jocelyn Brown

Jocelyn verscheen aanvankelijk als solist in de kerk met verschillende gospelkoren in Brooklyn, maar maakte al vroeg de overstap naar discomuziek. Ze trad op met bands als Kleer, Inner Life en the Salsoul Orchestra. De opnamecarriere van Jocelyns definieert zichzelf, nadat zij met veel van de beste Soul-, Raregroove- en Disco-producers, artiesten en muzikanten van onze tijd heeft gewerkt. Een lijst met Quincy Jones, Luther Vandross, George Benson, Michael Jackson, Roberta Flack, Janis Joplin, Patrick Adams, Leroy Burgess, Cerrone, Change, Herbie Mann, Milton Wright, ... De lijst gaat maar door!

Haar niet-geaccrediteerde vocale hook voor Snaps 'I Got The Power' is slechts een van de talloze voorbeelden van Jocelyn's stem die door de genres wordt gesampled. Elke keer versterkte ze haar onuitwisbare impact op hedendaagse muziek.

Kom in de stemming

Jocelyn Brown boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jocelyn Brown bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jocelyn Brown, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jocelyn Brown in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jocelyn Brown boeken

Wilt u Jocelyn Brown boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jocelyn Brown wilt inhuren.

Jocelyn Brown boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!