Solid Christmas boeken?

Solid-Christmas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Solid Christmas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Solid Christmas

Solid Christmas - Als er één periode in het jaar is die uitnodigt om lekker te zingen, dan is het wel kerstmis. En daarom konden ook Judith en Corinne, de zangeressen van Solid, zich niet beheersen.

Boekingen Solid Christmas

Ze hebben voor de maand december een sfeervol en uitbundig kerstprogramma samengesteld, varierend van White Christmas en Let it snow tot the Most wonderful time of the year en Feliz Navidad. De dames van Solid Christmas komen graag uw kerstfeest op school, buurtcentrum, cafe, winkelcentrum of receptie opluisteren. Met hun aanstekelijk enthousiasme en hun ervaring zijn ze als geen ander in staat om een gemoedelijke kerstsfeer te creëren. Het is tevens mogelijk om een optreden te verzorgen met deels kerstmuziek en deels popmuziek. Informeer naar de mogelijkheden. Solid Christmas neemt zelf een kleine geluidsinstallatie mee.

Solid Christmas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Solid Christmas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Solid Christmas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Solid Christmas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Solid Christmas boeken

Wilt u Solid Christmas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Solid Christmas wilt inhuren.

Solid Christmas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!