Stanley Burleson boeken?

stanley burleson boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Stanley Burleson boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Stanley Burleson

Stanley Burleson volgde zanglessen bij onder anderen Gerard Meyer, Jan Polak, Adriaan van Limpt, Frits Hassoldt en Alberto ter Doest. Daarnaast kreeg hij dansles van Tine Teeling, Ineke Huissen en Rick Atwell.

Stanley speelde in Cats (1987/2006), Evita (1995/2007), Zeldzaam, Les Misérables, Move, Adèle In Casablanca, Simone & Friends, Karin In Concert, La Bloemen, La On Tour, Musicals In Concert, Musicals In Ahoy' (2002/2004/2006), Faya, Miss Saigon (2006/20012), Joe - De Musical, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Passion, Beauty And The Beast, Disney's Musical Sing-a-Long en La Cage Aux Folles. Op dit moment speelt Stanley in Sister Act de rol van Curtis.

Deed de choreografie voor het televisieprogramma's van Karin Bloemen, John Kraaijkamp Musical Awards Gala (2000-2009) en Filmpje van Paul de Leeuw. Was choreograaf voor onder andere de theater-programma's La Bloemen, La On Tour, Boyband, Dancing Queens, Musicals In Concert II en Musicals In Ahoy, Ciske de Rat, Sunset Boulevard, JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat en Cirque Stiletto.

Boekingen Stanley Burleson

In 2010 nam hij de choreografie van Cirque Stiletto II en Crazy Shopping – De musical voor zijn rekening en afgelopen jaar van Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic, de nieuwe show van Karin Bloemen. Ook heeft hij de staging gedaan voor de musical Aspects of Love en is hij verantwoordelijk voor de choreografie en regie van The Houdini Experience van Circus Hans Klok, Dancing Queens en Tango De Valentino.

Was juryvoorzitter in het televisie programma Sterrenjacht (2004) en Let's Dance (2009). Speelde een gastrol in Baantje en Mijn dochter en ik.

Won de Gouden Notekraker (1998), een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol (Elisabeth & Passion) en voor Beste Choreografie (Ciske de Rat). Hij sleepte samen met zijn compagnon de nominatie Beste Choreografie voor JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat in de wacht.

Stanley bracht in 2001 de solo cd Geef Me De Ruimte uit. Daarnaast leent hij zijn stem aan diverse tekenfilms, waaronder Mulan, Anastasia, Ice age, The Princess and the Frog en Puss in Boots

Kom in de stemming

Stanley Burleson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Stanley Burleson bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Stanley Burleson, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Stanley Burleson in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Stanley Burleson boeken

Wilt u Stanley Burleson boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Stanley Burleson wilt inhuren.

Stanley Burleson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!