Stef Classens boeken?

stef classens boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Stef Classens boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Stef Classens

Fris, speels en altijd in voor een lolletje; dat is Stef Classens! In 2014 won hij de derde editie van het televosieprogramma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland. In 2020 wist hij de finale te behalen van 'The Voice Of Holland', waarin hij team Waylon vertegenwoordigde. Naast zijn solo-project is Stef ook actief in de band BANDED en de populaire coverband NOAH. Naast zingen houdt Stef van wandelen en fotograferen. Hij woont tegenwoordig in het westen van het land, maar komt oorspronkelijk uit Limburg.

Onder zijn pseudoniem 'Handed' verscheen eerder zijn single met bijbehorende videoclip genaamd 'F**k Up Again'. De single - een samenwerking met het Duitse dj duo 'Adaptiv' - heeft vele zomerse invloeden en een hoog radioplay gehalte.

Boekingen Stef Classens

Wil jij Stef Classens zien schitteren op het podium? Vraag vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op van deze populaire zanger. En wie weet staat hij binnenkort op jouw evenement!

Kom in de stemming

Stef Classens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Stef Classens bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Stef Classens, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Stef Classens in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Stef Classens boeken

Wilt u Stef Classens boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Stef Classens wilt inhuren.

Stef Classens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!