Superfly Partyband boeken?

superfly partyband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Superfly Partyband boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Superfly Partyband

Al 15 jaar behoort Superfly tot de Nederlandse top van coverbands. Een mix van disco en dance van de jaren 70 tot nu, aangevuld met stomende pop/rock-klassiekers. Je valt van de ene herkenning in de andere met een ultieme live band beleving. Superfly is qua entertainment een lust om naar te kijken en muzikaal van hoog niveau.

Boekingen Superfly Partyband

Superfly is uniek. 3 zangeressen zingen meerstemmig, 3 blazers én percussionist maken het mogelijk repertoire zodanig uit te voeren dat het reguliere uitvoeringen ver overstijgt. Het publiek beleeft een 'live band' als nooit tevoren. Met een overvloed aan ervaring heeft Superfly Partyband een stempel gedrukt op feestend Nederland. Vele grote en kleine bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften... geen podium bleek te groot of te klein.

Superfly Partyband bestaat enkel uit doorgewinterde top artiesten. Drie fantastische zangeressen, een stomende ritmesectie met percussie en optioneel drie mindblowing blazers. Een top band die in no time een klik heeft met het publiek.

De Superfly Partyband Dj!

Superfly Partyband speelt 3 of 4 sets. In de tussentijd kan de band of u zorg dragen voor passende pauze muziek. Een betere oplossing is de Superfly Party Dj. Deze kan perfect inspelen op de muziekbehoefte van dat moment en iedereen voorbereiden op de volgende set. Bij een boeking inclusief de Dj zorgen wij voor alle technische benodigdheden: de Dj booth, draaitafels, mixer et cetera.

Kom in de stemming

Superfly Partyband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Superfly Partyband bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Superfly Partyband, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Superfly Partyband in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Superfly Partyband boeken

Wilt u Superfly Partyband boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Superfly Partyband wilt inhuren.

Superfly Partyband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!