Tattoo Queen boeken?

tattoo queen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tattoo Queen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tattoo Queen

Wie laat zich versieren door de Tattoo Queen?

Een verleidelijke verschijning die iedereen versiert: de Tattoo Queen geeft elk evenement een bijzonder karakter. Zo tekent zij met huidvriendelijke stiften tijdelijke tatoeages; prachtig om te showen, stoer om te choqueren. Daarnaast brengt zij met veel creativiteit kleurrijke body- en haarversieringen aan. De Tattoo Queen heeft alle aandacht voor uw gasten en versiert hen op persoonlijke én originele wijze: elke tatoeage is uniek.

Boekingen Tattoo Queen

De kinderen zijn van harte welkom in de Hippe Kids Corner. De Tattoo Queen maakt van hen schitterende sprookjesfiguren met glitters en strasssteentjes. Bovendien krijgen ze prachtige tatoeages; mooi voor de meisjes, macho voor de jongens. Ook de ouders zijn er blij mee, want de Tattoo Queen gebruikt kindvriendelijke stiften én de tatoeages zijn gemakkelijk te verwijderen!

Tattoo Queen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tattoo Queen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tattoo Queen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tattoo Queen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tattoo Queen boeken

Wilt u Tattoo Queen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tattoo Queen wilt inhuren.

Tattoo Queen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!