The Bootleg Doors boeken?

the bootleg doors boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Bootleg Doors boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Bootleg Doors

The Bootleg Doors is een tributeband van Doors, opgericht in 1996 in Amsterdam. De band dankt zijn naam aan de oorspronkelijke Door. De band heeft de wereld rondgereisd en is op alle vijf continenten opgetreden. Hun show is ongelooflijk authentiek. Dat veel toeschouwers hun ongeloof opschorten '(Robby Krieger). The Bootleg Doors zijn 's werelds beste Doors Tribute-band volgens de grootste doors-fanclub "Doors Quarterly". "Ik vond hun show in Duitsland erg leuk. Eindelijk een band die begrijpt dat het allemaal om de muziek van The Doors gaat ”, citeerde Frank Lisciandro. Gilles Yepremian, een oude Parijse vriend van Jim Morrison, nodigde The Bootleg Doors uit om te spelen bij The Doors Memorial Concert in de Elyssee Montmartre, Parijs. Dit werd gefilmd en uitgezonden door MTV Europe, BBC en Canal Plus

Boekingen The Bootleg Doors

The Bootleg Doors is een Doors tributeband die in 1996 in Amsterdam werd opgericht. The Bootleg Doors geven een typische live uitvoering van het originele Doors concert. Dit live optreden duurt ca. twee uur. Traditionele liedjes die gespeeld zullen worden zijn: Light my Fire, Riders on the storm, Love her madly, When the music's over, L.A. Woman, Roadhouse Blues, Gloria, The End en vele anderen. Ogen, je zult The Doors horen. Tijdens het concert, met de lichtshow, rookmachines en de kaarsen op het podium, denk je waarschijnlijk dat The Doors weer terug zijn. Een realistische look-a-like ode aan The Doors. The Bootleg Doors speelden al in grote concertzalen in Europa, Australië, de VS en het Midden-Oosten.

Kom in de stemming

The Bootleg Doors boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Bootleg Doors bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Bootleg Doors, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Bootleg Doors in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Bootleg Doors boeken

Wilt u The Bootleg Doors boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Bootleg Doors wilt inhuren.

The Bootleg Doors boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!