The First Showband boeken?

the first showband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 1000 personen

The First Showband boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The First Showband

THE FIRST SHOWBAND behoort al meer dan 25 jaar tot de absolute top van de Nederlandse showbizz! Wat jouw GUILTY PLEASURES ook zijn, THE FIRST speelt ze. Verpakt in non-stop medleys komen de grootste TOP 2000 HITS voorbij, aangevuld met de beste en gezelligste songs van NU. In 1 woord: FEEST!

THE FIRST SHOWBAND – of “THE FIRST”, zoals de band in de wandelgangen vaak wordt genoemd – staat voor topkwaliteit in entertainment. Opgericht in 1987 veroverde de band al snel een absolute toppositie in de internationale entertainmentbranche.

Door haar flexibele veelzijdigheid en immer positieve uitstraling is THE FIRST sinds jaar en dag geliefd bij publiek, artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat: héél veel memorabele optredens tijdens bedrijfsfeesten, intieme privé feesten, bruiloften, theatertours, TV- optredens, in feesttenten en op grote festivals in Nederland en het buitenland.

Boekingen The First Showband

Als LIVE begeleidingsband en preferred partner staat THE FIRST aan de basis van de live successen van nationale top artiesten als René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar werden er met regelmaat ook andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz begeleid tijdens hun LIVE optredens in binnen en buitenland.

Internationale artiesten als Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps en vele anderen deden/doen voor hun LIVE optredens ook graag een beroep op de backup skills van THE FIRST SHOWBAND,.

Kom in de stemming

The First Showband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The First Showband bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The First Showband, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The First Showband in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The First Showband boeken

Wilt u The First Showband boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The First Showband wilt inhuren.

The First Showband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!