The Flexican boeken?

The-Flexican-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Flexican boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Flexican

Thomás Goethals a.k.a. The Flexican is een Amsterdamse producer en DJ. Met zijn geboorteplaats Mexico-Stad, waar hij de eerste 10 jaar van zijn leven doorbracht, en een opleiding aan de School for Audio Engineering in Amsterdam, ontwikkelde The Flexican zich tot een geweldige technische muzikant met een uitzonderlijk instinct voor ritme en muzikale diversiteit.

Watch Out For This (Bumaye)

Hij bouwde zijn reputatie op als een zeer eclectische en bekwame DJ. In 2013 heeft The Flexican het nummer Watch Out For This (Bumaye) samen met FS Green uitgebracht, dat in eerste instantie werd uitgebracht op zijn ‘Yours Truly II’ mixtape. Na te zijn overgenomen door Major Lazer, werd het een internationale hit, waardoor The Flexican internationaal bekend werd.

Diverse releases

Voor zijn New Moon EP in 2016 keerde hij terug naar zijn muzikale uitgangspunt als producer, namelijk hiphop, gecombineerd met house en techno. Laten we zijn recente releases niet vergeten, de door Afrika geïnspireerde EP 'Les Demoiselles D'Avignon' en de Japans geïnspireerde ME 目 EP samen met de Studio Koto-opdrukkunstenaars Wantigga, Jengi en Jaël.

Boekingen The Flexican

Met een gevoel voor het scouten van samples, en ze om te zetten in wereldwijde hits, was Thomás vereerd om de kans te hebben om in de collectie van Fania Records te duiken. Zijn nieuwe single "Come To Me" kwam tot bloei na twee jaar graven in Fania's archieven van ongeveer 19.000 masteropnames en 8.000 composities. Met een hypermodern geluid dat moderne R & B vertegenwoordigt, is dit nieuwe nummer een bewijs van het vermogen van The Flexican om genre-grenzen te verleggen, en vertegenwoordigt het zijn brede, beproefde smaak in muziek.

Kom in de stemming

The Flexican boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
764 beoordelingen Laatste beoordeling: 20 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Flexican bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Flexican, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Flexican in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Flexican boeken

Wilt u The Flexican boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Flexican wilt inhuren.

The Flexican boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!