Typhoon boeken?

Typhoon-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Typhoon boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Typhoon

Typhoon's alom geprezen debuutalbum 'Tussen Licht en Lucht' heeft veel losgemaakt bij zowel hiphopfans als muziekliefhebbers in het algemeen. Zijn dynamisch energieke en muzikale performance resulteerde o.a. in volle en uitverkochte zalen tijdens zijn tour met Sticks & Rico, beter bekend als de mc's van de legendariche hiphopformatie Opgezwolle. Performances in intiemere settings zijn echter niet geschuwd in de draaikolk van optredens die volgde op de release van zijn debuut.

Positieve puinhoop op Lowlands

Poëzie en spoken word-voordrachten in zalen met het formaat van de gemiddelde huiskamer sterkten de mc. De kracht en de intensitiet van optreden op de grotere podium wordt alleen maar uitvergroot door deze ervaringen. Vraag de bezoekers van Lowlands 2007 maar naar de positieve puinhoop die zijn explosieve optreden op het Top Notch podium veroorzaakte.

Boekingen Typhoon

Typhoon maakt niet alleen vlieguren in de studio en op de planken. Zo reisde hij onlangs af naar Marokko voor de Volkskrant om verslag uit te doen van zijn ervaringen en deze ook te vatten in muziek. Zo ontstond de op volkskrant.nl gratis te downloaden track Marrakech. Verder werkte hij mee aan een bijzonder project van YouTube Nederland om jongeren na alle negatieve publiciteit van de afgelopen jaren de kans te geven op een weerwoord. Het Weerwoord kanaal op YouTube gebruikte muziek van Typhoon voor een video die jongeren uitnodigde hun weerwoord te uploaden, op basis hiervan schreef Typhoon een nieuw nummer waarvoor ook een clip is geschoten. Tussen nu en november komen er nog minimaal 4 videoclips uit, waaronder voorgenoemde clip voor 'Dubbele Beloning' (Het Weerwoord), 'Sprokkeldagen' (met Neske Beks) en 'Zo Niet Mij'.

Kom in de stemming

Typhoon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Typhoon bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Typhoon, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Typhoon in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Typhoon boeken

Wilt u Typhoon boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Typhoon wilt inhuren.

Typhoon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!