The Fools boeken?

the fools boeken
icon-clock

Tijdsduur

75 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Fools boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Fools

Als u dacht alles gezien te hebben…stellen wij u met enig risico The Fools voor! "The Fools" is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen!

Tommy O Fool (Voormalig zanger van The Majestical Fools), brengt met zijn nieuwe band de meest waanzinnige covers en doldwaze medleys.

5 topmuzikanten die nationaal en internationaal hun pluimen reeds verdiend hebben. Ze stonden allemaal al eerder op grote podia met onder andere; Katrina and the Waves, Guy Swinnen, Stan van Samang, Eddy Wally en ga zo maar door.

Boekingen The Fools

Een band die ook dit jaar met een wervelende show ieder publiek in vuur en vlam zal zetten.
The Fools, bestaat uit:

Eric Davids : keyboard, hammond, accordeon, zang
Bert Engelen : drums
Danny Winters : bas, zang
Jan Haesevoets : gitaar, zang
Tommy O Fool : zang, entertainer

THE FOOLS brengen u een 90 minuten durende knallende show waarbij een extra verzekering voor uw dak aangewezen is. De Hofnar van de band "Tommy O Fool" weet als geen ander het publiek naar zijn hand te zetten met zijn gigantisch en sympathiek voorkomen. Onze excuses voor zijn kapsel :-).

Geen enkel plein, tent, feestzaal of festival zal veilig zijn als "The Fools" passeren. Nog nooit is gek zijn zo aanstekelijk geweest als bij deze heren.

So…"You want something cools ?"
"Pick the Fools !"

Kom in de stemming

The Fools boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Fools bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Fools, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Fools in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Fools boeken

Wilt u The Fools boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Fools wilt inhuren.

The Fools boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!