The Glamour Ladies boeken?

the glamour ladies boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

The Glamour Ladies boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Glamour Ladies

Donna Lynton heeft inmiddels een stormachtige carrière achter de rug. Buiten The Ronettes werkte ze in Amerika als soliste met wereldsterren als The Tempations, Ray Charles en The Supremes. De orginele Motown-muziek uit de jaren ’60 en ’70 is Donna dan ook helemaal op het lijf geschreven. Naast haar eigen successen met The Ronettes was ze ook nauw betrokken bij The Supremes. Donna is nog steeds goed bevriend met ex-leden van deze formaties en zij hielpen Donna bij het samenstellen van de show. In Nederland scoorde Donna als soliste ook een aantal hits zoals ‘Charlie’s Angels’ (theme from Charlie’s Angels)’, ‘Let The Curtains Fall’ en ‘Send In The Clowns’. Met The Glamour Ladies gaat Donna absoluut terug naar haar roots… de Motown-tijden van weleer verpakt in een show waarin Glitter & Glamour de boventoon voeren!

Debbie is absoluut geen onbekende in het vak. Ze woonde ongeveer 5 jaar in Amerika en trad 4,5 jaar op in het Mekka van de Showbizz, Las Vegas. Debbie kent als geen ander de klappen van de zweep en het Motown-repertoire is haar met de paplepel ingegoten. Debbie en Donna kennen elkaar uit de periode dat ze samen in Amerika werkzaam waren. De samenwerking tussen Donna en Debbie was dan ook niet meer dan een logische stap voor deze ‘Diva’s Of Motown’.

Boekingen The Glamour Ladies

Vivian heeft een enorme staat van dienst opgebouwd in de wereld van Glitter en Glamour. Zo was zij te zien in diverse grote musicals en toneelstukken zoals Miss Saigon en Der Buddy Holly Story. Daarnaast tourde zij de hele wereld over met de Braziliaanse Show Dansgroep Brasil Tropical. Kortom: een dame met internationale allure die geheel tot haar recht komt in The Glamour Ladies.

The Glamour Ladies boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Glamour Ladies bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Glamour Ladies, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Glamour Ladies in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Glamour Ladies boeken

Wilt u The Glamour Ladies boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Glamour Ladies wilt inhuren.

The Glamour Ladies boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!