Giovanca boeken?

giovanca boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Giovanca boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Giovanca

In maart bracht Giovanca haar album While I'm Awake uit. De vopvolger van het enorm succesvolle debuut Subway Silence (Gouden Plaat) werd en wordt bejubeld door pers en publiek. De prijzenkast van Giovanca raakt hierdoor steeds beter gevuld. Een 3FM Serious Talent Award had ze al op zak, dit jaar volgden een ELLE Style Award, Zilveren Harp en een Edison nominatie. Ze was als tafeldame regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door en is ambassadrice van Plan Nederland.

Giovanca's live-reputatie is onomstreden. Naast een clubtour waarbij ze alle Nederlandse podia aandoet staat de charismatische zangeres op diverse toonaangevende festivals waaronder North Sea Jazz (in Rotterdam en op Curacao!) en The Hague Jazz. In Japan is ze een ware celebrity en zal ze dit jaar voor de tweede maal gaan touren.

Boekingen Giovanca

Overal waar Giovanca ten tonele verschijnt wordt het publiek betoverd door haar feelgood muziek en overrompelende uitstraling. Giovanca zorgt voor een positieve vibe en een glimlach op eenieders gezicht. Ook tijdens besloten evenementen maakt Giovanca een onuitwisbare indruk. Al diverse malen heeft ze bewezen het perfecte muzikale entertainment te kunnen bieden tijdens (bedrijfs)feesten, recepties en productpresentaties. Het mooie is ook dat Giovanca zich qua bezetting en repertoire naadloos kan aanpassen aan de sfeer en context van het evenement.

Kom in de stemming

Giovanca boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Giovanca bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Giovanca, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Giovanca in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Giovanca boeken

Wilt u Giovanca boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Giovanca wilt inhuren.

Giovanca boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!