The Level 42 Experience Tribute Band boeken

The-Level42-Experience-tribute-band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

The Level 42 Experience Tribute Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Level 42 Experience Tribute Band

De Level 42 Experience Tribute Band is een tributeband gewijd aan de muziek van Level 42, een Britse band die in de jaren tachtig bekendheid verwierf. De band werd oorspronkelijk gevormd door Mike (keyboards en zang) en Mark (basgitaar en zang), met Mark King als hun zang- en basgitaarfrontman.
In The Level 42 Experience Tribute Band hebben ze ook een zingende en basgitaar spelende frontman, Alex Manuputty. De band probeert de essentie en het geluid van de muziek van Level 42 vast te leggen en beschouwt Level 42 als een integraal onderdeel van hun eigen muzikale reis.

Boekingen Level42 Tribute band

De tributeband treedt live op het podium op en levert een mix van live uitvoeringen en studio-opnames die Level 42 in de loop der jaren heeft uitgebracht. Ze streven ernaar om de energieke en dynamische uitvoeringen na te bootsen waar Level 42 bekend om staat.

Luister en zie alle grootste hits van Level42 live op het podium.
De huidige bezetting van The Level 42 Experience Tribute Band bestaat uit:

• Hoofdzang en basgitaar: Alex Manuputty
• Gitaar: Peter
• Trommels: Han
• Toetsenborden: Alice

Samen brengen ze de muziek van Level 42 tot leven en bieden fans een authentieke tribute-ervaring.

Kom in de stemming

The Level 42 Experience Tribute Band boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Level 42 Experience Tribute Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Level 42 Experience Tribute Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Level 42 Experience Tribute Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Level 42 Experience Tribute Band boeken

Wilt u The Level 42 Experience Tribute Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Level 42 Experience Tribute Band wilt inhuren.

The Level 42 Experience Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!