The Petticoats boeken?

the petticoats boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Petticoats boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Petticoats

The Petticoats, drie charmante zangeressen voor een daverend en entertainend optreden. Als intermezzo tijdens uw diner of feest met vrolijk, nostalgisch en gevarieerd repertoire uit de jaren 40, 50 en 60. Dit zangeressen trio zorgt met haar zuivere stemmen, stijlvolle performance en kittige choreografieën voor een onvergetelijk moment op uw evenement.

Het repertoire van dit jaren 40/50/60 vocaal intermezzo bestaat uit liedjes de fourties, fifties en sixties, maar ook uit liedjes van nu in ene bewerking in de jaren 40- 50- en 60-stijl zoals 'Crazy in Love' van Beyoncé. 'The way you make me feel' van Michael Jackson in rock 'n roll stijl! Stuk voor stuk zeer herkenbare, vrolijke liedjes met een hoog entertainment gehalte. 'Lollipop' en 'Bei mir bist du schön', maar ook romantische ballades als 'Stand By Me' en publiekstrekkers als 'Tu vuo fa l'Americano', 'Candyman' worden door meerstemmige arrangementen in één intermezzo van 30 minuten of opgesplitst in 2 intermezzi, verenigd.

Boekingen The Petticoats

Met maar liefst vier verschillende outfits verzorgen de zangeressen van The Petticoats een tape-act van dertig minuten waarin zang-, dans- en showelementen gecombineerd worden. Ze beschikken over een geluidsinstallatie en vaste geluidtechnicus en zijn flexibel inzetbaar. Afhankelijk van de opdrachtgever kan desgewenst de duur van het optreden ingekort worden.

Dit zangeressen trio brengt een vrolijk muzikaal en vocaal intermezzo waarin zang, dans en show elementen gecombineerd worden. Ideale zangeressen act op thema feest of fifties en sixties party.

The Petticoats kunnen zowel als hoofdact, bijvoorbeeld als vocaal intermezzo, als achtergrondact of als sice act worden ingezet.

Boekingsmogelijkheden

The Petticoats kunnen zowel als hoofdact, bijvoorbeeld als vocaal intermezzo, als als achtergrond act of als side act worden ingezet. Vraag Buro van Otterloo naar de verschillende mogelijkheden wanneer deze zangeressen act ook als side entertainment moet worden ingezet.

The Petticoats als tape act:
Geschikt voor feesten als openingsact, intermezzo of slotact of als achtergrond muziek.
– 30 minuten (evt. op te delen in 2 x 15 minuten binnen 1 uur)
– 60 minuten (evt. op te delen in 2 x 30 of 3 x 20 binnen 1,5 uur)

The Petticoats begeleid door live pianist of gitarist:
Geschikt als intermezzo tijdens diner of als achtergrond muziek.
– 30 minuten (evt. op te delen in 2 x 15 minuten )
– 60 minuten (evt. op te delen in 2 x 30 of 3 x 20 minuten)

The Petticoats nu ook te boeken als a capella act
Geheel akoestisch en zonder begeleidingsmuziek op tape.
Dat houdt in 3 à 5 nummers onversterkt a capella bij bijvoorbeeld:
– Het verwelkomen van gasten bij de entree.
– Zingend lopen door het publiek (voor extra sfeer).
– Zingen tijdens de huwelijksceremonie (bij de entree van de bruid, tekenen van aktes en na afloop).
– Zingen als intermezzo voor bedrijven tijdens een congres of training/vergadering (bv. steeds 1 nummer tijdens de pauze).

Kom in de stemming

The Petticoats boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Petticoats bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Petticoats, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Petticoats in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Petticoats boeken

Wilt u The Petticoats boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Petticoats wilt inhuren.

The Petticoats boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!