Opera Laria boeken?

Opera-Laria-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Opera Laria boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Opera Laria

Voor een ontspannend muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, heeft het gezelschap ‘OperaLaria’ een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’. Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot OperaLaria! ‘De OperaLaria-dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’.

Het verhaal:

Diep in het hart van de bekende ‘Gooise Matras’, in de volksmond Blèricum genoemd, weten drie bekakte en in de ‘slappe was’ badende society girls zich met hun teveel aan vrije tijd geen raad. Terwijl ze regelmatig ‘gespot’ worden in zogenaamde upper-ten kringen, zoals ‘de Hilversumse’, de kookclinics en de tot vervelens aan toe georganiseerde haute coutureshows, zijn Doortje Vleugellam, Conny Bloothoven en Mylène de la Haaibaai onlangs toegetreden tot het Larens oratoriumkoortje ‘Nijd en Vlijt’. Dit om hun belabberde culturele niveau ietwat op te krikken! Op zoek naar potentiële gegadigden voor ‘Het Circuit’, moet u niet verbaasd opkijken als dit illustere drietal ook uw feestje komt ‘opleuken’!

Boekingen Opera Laria

Door artistiek leider Mylou Mazali van ‘voorkennis’ te voorzien krijgt hun ‘driesterren’ optreden een uniek en persoonlijk karakter.

Duur van de act: 1 x 25 minuten
Klassieke act met een glimlach
Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken
De act wordt speciaal op maat gemaakt
Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits

Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg

Kom in de stemming

Opera Laria boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Opera Laria bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Opera Laria , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Opera Laria in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Opera Laria boeken

Wilt u Opera Laria boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Opera Laria wilt inhuren.

Opera Laria boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!