The Forces Sweethearts boeken

The-Forces-Sweethearts-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 80 personen

The Forces Sweethearts boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Forces Sweethearts

Zangtrio The Forces Sweethearts, bestaande uit de drie professionele zangeressen Barbara de Wit, Jolien Kistemaker en Saskia Egtberts, geeft concerten in de stijl van ‘The Andrews Sisters’ die zich kenmerkten door hun unieke driestemmige zang.

Hits uit de jaren '30, '40, '50

Grote hits uit de jaren '30, '40, '50 van de vorige eeuw komen voorbij. Denk aan Doris Day, Vera Lynn, The Andrews Sisters en Marilyn Monroe.

De concerten zijn gevuld met de meest swingende en ontroerende liedjes uit die tijd afgewisseld (indien gewenst) met pakkende gedichten, mooie verhalen en geestige anekdotes. Dit alles gehuld in een stijlvol jasje: De kokerrok wordt uit de kast gehaald, de 'Polkadot' bikini gestreken, de haren gekruld en de danshakken gepoetst… Ook swingende choreografieën zullen niet ontbreken!

Boekingen The Forces Sweethearts

The Forces Sweethearts spelen op iedere gewenste plek, van theater tot huiskamer, en ieder concert is op aanvraag aan te passen aan uw wensen. Denk aan thema’s als: Kerst, Valentijn, bevrijding, zomer etc.
Zingt en swingt u met ons mee?

Kom in de stemming

The Forces Sweethearts boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Forces Sweethearts bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Forces Sweethearts, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Forces Sweethearts in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Forces Sweethearts boeken

Wilt u The Forces Sweethearts boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Forces Sweethearts wilt inhuren.

The Forces Sweethearts boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!