The Sherry’s boeken?

the sherrys boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

The Sherry's boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Sherry's

Het party-power-trio uit het exotische Nijmegen. Met Sher als charismatische diva, Wouter als goedlachse energiebron en Pelle als de beweeglijke casanova, deinzen ze voor geen enkel feestje terug. Alles kan, alles mag. Met meer dan 1200 liedjes in het repertoire en altijd een plekje op het podium voor gast muzikantenen improvisatie, zal Sher nooit twee keer dezelfde show voorschotelen. Elk optreden is anders, het publiek mag, indien gewenst, een groot deel van de show bepalen maar een gigantisch feest zal het sowieso worden.

Samenstelling

Met dit trio krijg je Sher op leadzang, toetsen en akoestische gitaar. Pelle op backing vocals en gitaar. En, samen met Wouter op backing vocals en ritme sectie, krijg je een gevarieerd en feestelijk programma waarbij ze regelmatig leunen op de muzieksmaak en participatie van het publiek.

Sher’s trademark is ongetwijfeld haar diepe, soulvolle stem waardoor ieder nummer een extra laagje krijgt, maar ze heeft vooral de gezellige en schaamteloze interactie met het publiek tot een ware kunst verheven. Regelmatig zul je worden uitgelokt tot meezingen, dansen, glitterdouches, polonaises, shotjes drinken en andere gekkigheden, niemand blijft gespaard.

SHER

Sher heeft o.a. in 2017 de prijs voor beste kampvuur act gewonnen en was winnaar van het Nijmeegse songfestival. In 2018 is ze door De Gelderlander uitgeroepen tot “De ster van de vierdaagsefeesten Nijmegen” en recordhoudster meeste optredens in een week, namelijk 22.

Ontelbare wonderlijke plekken

In het verleden kon je The Sherry’s al vinden als support-of gastmuzikant bij meerdere artiesten zoals: Baby Blue, De Dijk, Blöf, Navarone, Judy Blank en vele anderen. The Sherry’s hebben, met rond de 200 optredens per jaar, al op de meest uiteenlopende locaties gestaan zoals de Vierdaagsefeesten Nijmegen,De dag van het levenslied, Koningsdag Arnhem, Tivoli winterstage, Landelijk COC songfestival Groningen, Luxor Arnhem, De Pul Uden, BMX festival Papendal en ontelbare,andere wonderlijke plekken.

Buitenlandse gigs

En, je zult The Sherry’s vaak erop uit zien trekken naar meer uitheemse locaties aangezien ze regelmatig de eer hebben om in het buitenland te spelen met terugkerende, spetterende shows in o.a. Egypte, Australië, Curaçao, Bonaire, Duitsland en België, maar daar vertellen ze natuurlijk graag alles over tijdens en na de shows.

Boekingen The Sherry's

Ieder podium is weer een nieuwe, prettige, uitdaging voor deze drie knotsgekke en ervaren muzikanten en alle soorten feesten en gelegenheden worden met 6 enthousiaste handen aangegrepen.Kroegen, pleinen, bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten, de reünie van de bingoclub, de verjaardag van je cavia, noem het maar op en The Sherry’s zullen jouw fuif nog net iets feestelijker maken!

Kom in de stemming

The Sherry’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Sherry’s bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Sherry’s, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Sherry’s in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Sherry’s boeken

Wilt u The Sherry’s boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Sherry’s wilt inhuren.

The Sherry’s boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!