The Wedding Crashers boeken?

the wedding crashers boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

The Wedding Crashers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Wedding Crashers

The Wedding Crashers komen stiekem via de achterdeur binnen. Deze vijf vrienden staan niet op de gastenlijst en mengen zich onopgemerkt tussen het publiek en het bruidspaar...

The Wedding Crashers hebben maar één doel: de zaal helemaal op z'n kop zetten! Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no time staat de dansvloer vol... 100% feestgarantie!

Het repertoire bestaat uit een non-stop mix van de lekkerste hits van nu, disco, soul, pop, rock, dance en uitstapjes naar de 80's en 90's! Daarnaast speelt The Wedding Crashers natuurlijk ook jullie verzoeknummer!

Boekingen The Wedding Crashers

The Wedding Crashers bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres. Zij staan ook regelmatig op het podium met artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé en Handsome Poets.

Hebben jullie meer dan 200 gasten of willen jullie door tot in de kleine uurtjes? Extra uitpakken kan natuurlijk altijd! Omdat elke bruiloft anders is, is het fijn dat jullie wensen van te voren besproken worden om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij komen graag een keer bij jullie langs!

Een avondvullend optreden van The Wedding Crashers is compleet en betaalbaar. Bovendien komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan, waardoor jullie een onvergetelijke avond kunnen beleven.

Kom in de stemming

The Wedding Crashers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Wedding Crashers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Wedding Crashers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Wedding Crashers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Wedding Crashers boeken

Wilt u The Wedding Crashers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Wedding Crashers wilt inhuren.

The Wedding Crashers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!