Tim Douwsma boeken?

Tim-Douwsma-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Tim Douwsma boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tim Douwsma

De getalenteerde Tim Douwsma werd geboren op de 4 november 1987 te Drachten. De jonge Fries ontdekt al snel dat hij houdt van het entertainen van mensen. Tim’s talent om mensen te vermaken komt al op jonge leeftijd bovendrijven tijdens verschillende talentenjachten waar hij aan deelneemt. Door zijn enorme enthousiasme, zijn frisse uitstraling en zijn natuurlijke talent weet hij gemakkelijk de harten van het publiek te stelen.

‘So You Wanne Be A Popstar’

Ondanks dat het talent al vroeg naar voren kwam neemt Tim pas op zijn 17e de beslissing zich volledig te storten op een carrière in de Nederlandse showbizz. Tim is vastbesloten door te breken als artiest en schrijft zich in voor een zang-, acteer- en presentatie opleiding in Groningen. Naast zijn opleiding blijft Tim auditeren. Zo ook voor de talentenjacht op tv: ‘So You Wanne Be A Popstar’. Tim behaald de vijfde plek in het programma en zijn deelname betekenen zijn eerste serieuze stappen in de muziekwereld. In 2008 komt zijn eerste eigen single ‘Wil je bij me blijven slapen’ uit. Het vrolijke nummer wordt een echte hit en behaald een mooie 18e plek in de Nederlandse single charts.

Bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63

Naast zijn zangcarrière timmert Tim ook als presentator en acteur aan de weg. Hij presenteert geregeld een item in het RTL4 programma ‘Life & Cooking’ van Carlo en Irene en hij speelt een kleine gastrol in de soap ‘Onderweg Naar Morgen’. In 2008 wordt Tim ook toegelaten tot de acteeracademie van Hugo Metsers (FAAAM). Op dit moment is Tim te zien in de bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63’. Het is een bescheiden rol, maar Tim kijkt met veel plezier terug op dit avontuur. “Ik ben een echte Fries dus het was erg leuk om mee te werken aan de film die gaat over de Friese Elfstedentocht, hét schaatsevenement waarop elke Fries enorm trots is.”; aldus Tim. Nu richt Tim zich voornamelijk op zijn zangcarrière. “Ik vind acteren en presenteren erg leuk om te doen maar als zanger heb je direct contact met het publiek, het zien van de juichende menigte en de lachende gezichten, dat is zo te gek. Dit is de reden waarom ik me in eerste instantie op een zangcarrière wil richten” zegt Tim met een grote glimlach. In 2009 verscheen zijn tweede single ‘Ga’.

Boekingen Tim Douwsma

Inmiddels staat Tim hoog in de charts met zijn nieuwe single ‘Je bent de Hemel’. Het nummer heeft een melodie om bij weg te dromen en een tekst waar veel mensen zich mee kunnen identificeren. De meeslepende single 'Je Bent De Hemel' wordt al door meerdere radiostations opgepakt. O.a. 100% NL, Radio NL en de NPS draaien de melodieuze plaat zeer regelmatig. Ook de videoclip bij het nummer, die werd opgenomen in het Belgische Brugge, is vaak te zien bij verschillende zenders.

Kom in de stemming

Tim Douwsma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tim Douwsma bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tim Douwsma, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tim Douwsma in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tim Douwsma boeken

Wilt u Tim Douwsma boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tim Douwsma wilt inhuren.

Tim Douwsma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!