Timotek boeken?

Timotek-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Timotek boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Timotek

Wanneer we vertellen dat TIMOTEK bestaat uit het DJ DUO Tim & Tom, dan hoeven we de naam TIMOTEK in ieder geval niet meer uit te leggen. Wat dit DJ DUO kan en doet, dat is iets wat we nog wél graag met jullie delen. Ondanks dat deze mannen pas begin twintig zijn, heeft dit DUO toch al ruim acht jaar ervaring. Tim is een professionele drummer, wat betekent dat het bij dit DUO qua ritmegevoel wel goed zit. Dat heeft Tim ook nodig, want hij is namelijk de MC van de twee. Tom is daarentegen van de afdeling hits. Hij had als kleine jongen al de hobby om lijstjes te maken, lijstjes met daarop de nieuwste muziek. Deze lijstjes deelde Tom met zijn klasgenoten om ook hun te voorzien van de nieuwste knallers.

Boekingen Timotek

Door hun passie voor muziek, hebben ze acht jaar geleden de handen ineen geslagen en een nieuw DJ DUO gevormd. Dit DJ DUO, wat ook wel te omschrijven is als: “hitmachine, met een groot gevoel voor ritme”. Hun muziekkeuze en draaistijl is dan ook geschikt voor bijna alle gelegenheden. Van kroeg tot club en van besloten feest tot festival, alles hebben deze mannen al een keer gehad.

Timotek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Timotek bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Timotek, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Timotek in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Timotek boeken

Wilt u Timotek boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Timotek wilt inhuren.

Timotek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!