Tom Sligting boeken?

tom sligting boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tom Sligting boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tom Sligting

Tom Sligting is de meest ervaren Nederlandse stand-up comedian van het Comedy Café Amsterdam. Hij is comedian sinds 1995, heeft honderden shows op zijn naam en staat nog regelmatig in de schijnwerpers van zijn roots, het Comedy Café.

Vanaf een paar directeuren tijdens een diner tot 2200 man tijdens een computer conferentie, Tom Sligting is de specialist in op maat geschreven comedy shows voor bedrijfsleven en instellingen.Tom staat er voor open om de inhoudelijke mogelijkheden te bespreken waardoor zijn optreden voor u een geëngageerd onderdeel van programma wordt.

Boekingen Tom Sligting

His middle name is comedy, en er is geen plek in Nederland waar hij niet gespeeld heeft. Met de grote landelijke tours van het Comedy Café en Mojo bespeelt Tom Sligting alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg. Afgelopen jaren was hij oa. te gast bij LOWLANDS, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jörgen Raymann.

De Pers‘..buitenechtelijk kind van Freek & Youp..’De Telegraaf‘..de gein zit hem in zijn genen..’Delftse Courant‘.. zijn Marco Borsato-persiflage beloofd veel goeds..’

Kom in de stemming

Tom Sligting boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Tom Sligting bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Tom Sligting, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Tom Sligting in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Tom Sligting boeken

Wilt u Tom Sligting boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Tom Sligting wilt inhuren.

Tom Sligting boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!