Harry Glotzbach boeken?

harry glotzbach boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Harry Glotzbach boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Harry Glotzbach

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijkse leven zijn gegrepen. Hij gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Marsmannetjes en Venusvrouwen, de Tour de France voor junkies, bedreigde bevers in de Biesbosch, de integratiepil, de Belgische Tom Tom, de discriminatielijn, angst voor baby’s, de fili-clowns, sexuele frustraties etcetera. Het komt allemaal aan bod. En ook met zijn gitaar en zangstem weet hij het publiek aan zijn voeten te krijgen.

Top maatwerk voor conferences

Ook vaak meegemaakt dat de conferentie, de salesmeeting of wat voor bijeenkomst dan ook vastloopt in bla-bla-verhalen en saaie presentaties? Laat iedereen dan hard wakker schudden door de scherpe comedy van Harry Glotzbach. Harry schrijft top maatwerk conferences voor ieder evenement van uw organisatie, zowel voor interne bijeenkomsten als voor relatie evenementen. Hij brengt uw informatie over middels een flinke portie humor, waardoor de boodschap echt aankomt en iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat! Inclusief een maatwerklied!

Comedy Workshop

Wilt u uw bijeenkomst vakkundig en 'losjes' laten presenteren met veel humor en relativering dan bent u ook aan het goede adres.

Uw medewerkers meer communicatieve vaardigheden leren? Kies dan voor de Comedy Workshop, waarbij de presentatie skills en het gebruik van humor voorop staan.

Wat zeggen anderen over Harry Glotzbach:

Alexander Nijeboer (De Volkskrant): “De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend.”

Jury Leids Cabaret Festival: “Harry is muzikaal en heeft een warme stem.”
“Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland!”: aldus zijn moeder.

Volkszanger Barry

Harry is finalist van het Leids cabaret festival 2005 en winnaar van het AKF Comedy Concours 2003. Maar het grote publiek kent hem natuurlijk als de mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor schreef: ‘Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!’.

Boekingen Harry Glotzbach

Ook was Harry Glotzbach te zien in TV-programma's als: M/V met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens (RTL), Man Bijt Hond (NCRV), Raymann is Laat (NPS), de Comedy Factory (NPS), Man Bijt Hond (NCRV), Sterretje Gezocht (BNN), 15 Beste Aller Tijden (SBS6) en Jokebox (BNN). Radio: Standup Radio (VPRO), Kicken op Vrijdag (Veronica), Koen en Sander Show (3FM) en Zoeyzo (3FM).

Kom in de stemming

Harry Glotzbach boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Harry Glotzbach bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Harry Glotzbach, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Harry Glotzbach in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Harry Glotzbach boeken

Wilt u Harry Glotzbach boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Harry Glotzbach wilt inhuren.

Harry Glotzbach boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!