Valerio boeken?

valerio boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Valerio boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Valerio

Nederland leerde Valerio kennen als durfal in het experimentele programma 'Sixpack'. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en hij werd VJ bij TMF, waar hij diverse programma's presenteerde. Tevens speelde Valerio een rol in de succesvolle Nederlandse speelfilm 'Alles is liefde'. Onlangs maakte Valerio de overstap naar BNN, waar hij één van de nieuwe gezichten is.

Valerio is beschikbaar voor Meet & Greets en presentaties, met name voor een trendy doelgroep.

Boekingen Valerio

Valerio is te boeken voor:

 • Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken;
 • Presentaties tot 3 uur;
 • Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement.

Meet & Greet / VIP Bartending

 • Meet & Greet / VIP Bartending voor 2 uur;
 • Meet & Greet / VIP Bartending uitsluitend voor besloten evenementen.

VIP DJ

 • 1,5 uur DJ set
 • Eclectische set: een mix van House, Elektro, Hip Hop en R&B;
 • Exclusief licht en geluid.

Kom in de stemming

Valerio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Valerio bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Valerio, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Valerio in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Valerio boeken

Wilt u Valerio boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Valerio wilt inhuren.

Valerio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!