Emma Wortelboer boeken?

emma wortelboer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Emma Wortelboer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Emma Wortelboer

Sinds 2016 is Emma presentatrice bij BNNVARA. Ze is een van de vaste gezichten van Spuiten en Slikken, 3 Op Reis Midweek en het online-programma Club Hub. In 2018 en 2019 ontving ze een nominatie voor de Televisier Talent Award.

Sinds september 2018 is ze één van de presentatoren van YUNG DWDD. Samen met onder andere Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maakt ze items voor de uitzendingen van De Wereld Draait Door. Zo had ze haar eigen serie #Emmadouzepoints in de aanloop van het Eurovisie Songfestival.

In mei 2019 presenteerde ze haar eerste liveshow: De Spuiten en Slikken Sekstest.

Boekingen Emma Wortelboer

In 2019 gaf Emma namens Nederland de punten voor het Eurovisiesongfestival. Dit is een droom die uitkomt! #emmadouzepoints.

Een andere lange gekoesterde droom was voor Emma het presenteren van Trippers. Ook deze werd in 2019 werkelijkheid. In de zomer van 2019 reisde ze de wereld rond en dit is vanaf het najaar te zien bij BNNVara.

Ook is Emma een veelgevraagd presentatrice voor offline-evenementen. Haar grootste hobby is Pokémon GO en ze is verslaafd aan animé films.

Emma Wortelboer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Emma Wortelboer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Emma Wortelboer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Emma Wortelboer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Emma Wortelboer boeken

Wilt u Emma Wortelboer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Emma Wortelboer wilt inhuren.

Emma Wortelboer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!