Geraldine Kemper boeken?

geraldine kemper boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Geraldine Kemper boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Geraldine Kemper

Geraldine Kemper maakte furore met haar onvergetelijke lapdance tijdens Sterretje Gezocht. Hiermee bewees deze durfal in één klap aan heel Nederland wat ze in haar mars heeft. Van de 8000 aanmelders kwam Geraldine uit de bus als de presentatrice die BNN zocht. Ze mocht zichzelf meteen bewijzen bij Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Ook was ze vaak te vinden langs de rode loper om BN'ers de galajurken en vlinderstrikken van het lijf te vragen.

Voor Spuiten en Slikken maakte ze uiteenlopende items; van vragen stellen op het Binnenhof tot vol in een lesbofeest duiken, of een diepte interview met een transgender. Geraldine informeert de kijker met een open blik. Afgelopen jaar behaalde deze sportieve doorzetter de finale van Expeditie Robinson. Dit jaar is ze een van de presentatoren van het dagelijkse BNN-programma De Social Club.

Boekingen Geraldine Kemper

Geraldine is te boeken voor presentaties, voor evenementen, beurzen en congressen.

  • Presentaties tot 4 uur
  • Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

Geraldine Kemper boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Geraldine Kemper bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Geraldine Kemper, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Geraldine Kemper in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Geraldine Kemper boeken

Wilt u Geraldine Kemper boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Geraldine Kemper wilt inhuren.

Geraldine Kemper boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!