ValsBezig boeken?

ValsBezig-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

ValsBezig boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie ValsBezig

Officieel bestaat Valsbezig bestaat uit vier 19 jarige jongens allemaal afkomstig uit Amsterdam Zuid-Oost met een surinaamse achtergrond.

Demirel Stuart a.k.a Demma VB,  
Reginio Doelwijt a.k.a Ginio VB,
Renilhio Linger a.k.a Kees VB,
Ritchie Linga a.k.a Ritchie VB.

Boekingen Valsbezig

Officieus zijn er veel Valsbezig leden, familie en vrienden waarvan sommige van hen ook creatief bezig zijn.  Valsbezig is een beweging een movement. Toen de jongens 16/17 jaar oud waren in 2013 is Valsbezig ontstaan. DemmaVB heeft de groep samen gebracht in 2013, de jongens kende elkaar via school en uit de buurt. Maar pas in 2014 is Valsbezig echt serieus bezig geweest met het maken van muziek.  In maart  2015 heeft Valsbezig de single/clubhit Hanna Montana gedropt, daarmee hebben ze meer dan 300.000 views gehaald op youtube en bijna 200.000 plays op soundcloud. Door dit success stond Valsbezig op meerdere festivals in de zomer van 2015. Na de zomer besloot Valsbezig om hard te werken aan hun eerste ep “It’s A VB Thing” samen met het label 207 Recordings. Hierdoor is het een tijd lang stil geweest maar het einde is nabij.  Valsbezig komt eind april 2016 met de eerste ep It’s a VB Thing.

Kom in de stemming

ValsBezig boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen ValsBezig bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met ValsBezig, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u ValsBezig in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

ValsBezig boeken

Wilt u ValsBezig boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u ValsBezig wilt inhuren.

ValsBezig boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!