Van Dansewinkel boeken?

van dansewinkel boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Van Dansewinkel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Van Dansewinkel

Van Dansewinkel presenteert op ludieke wijze herkenbare muziek met karakteristieke 2-stemmige zang, volop entertainment, interactie met het publiek en een aanstekelijk enthousiasme. Dit alles is geheel mobiel en altijd direct speelklaar.

Voor het uitvoeren van de muzikale werkzaamheden maakt Van Dansewinkel gebruik van het nieuwste Jaspers en Vermeer speeltje: De Kliko-installatie. De Kliko is onder meer uitgerust met een actieve speaker-box en is voorzien van een accu-unit. Hiermee is een direct speelklare, mobiele geluidsset gecreëerd.

Boekingen Van Dansewinkel

De video's geve neen goede indruk van de uitstekende geluidskwaliteit van deze muzikale kliko en het volledig ontbreken van opbouwtijd. De kliko gaan we naast onze succesvolle muziek-kar gebruiken als het zo mogelijk nog meer handzame en net iets meer ludieke alternatief. Deze installatie speciaal ontwikkeld voor straatoptredens en het opluisteren van themafeesten maar is evengoed geschikt voor op het podium en in de kroeg, receptie, bedrijfsfeestje en noem maar op!

Kom in de stemming

Van Dansewinkel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Van Dansewinkel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Van Dansewinkel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Van Dansewinkel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Van Dansewinkel boeken

Wilt u Van Dansewinkel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Van Dansewinkel wilt inhuren.

Van Dansewinkel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!