Vermakelaar boeken?

de vermakelaar boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Vermakelaar boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Vermakelaar

De Vermakelaar biedt uiteenlopend entertainment in vele gedaantes.

Fakir Ali Gasoli
Vincent als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat.

Als een van de weinigen ligt hij met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 2 of 3 mensen uit het publiek te staan ! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs. Welke …. dat moet u zelf maar gaan zien.

Ali Glasolie presenteert zijn show doordrenkt met een vleugje humor.
ca. 25 minuten durende act

Vincent Vingervlug
Stuntelige, humorvolle, rappe magische entertainer die vakkundig zijn vingervlugge praktijken ten tonele ten tafel brengt.

Mini Halfweg
Een authentiek ogend handgemaakt juweeltje van optisch bedrog. Een unieke kast enig in zijn soort, ideaal voor bij de entree, als kassakast, als wegwijzer, voor korte en/of halve toespraken, als biechthok, kaartcontrole, of living statue met of zonder zingend hert op het dak.

What you see is what you get… just an illusion.

In een ronde, zeer fraai gedecoreerde half open kast staat een tafeltje met op het blad enkel en alleen de bovenste helft van een levend mens, een ogen bedriegende eyecatcher van formaat.

Boekingen Vermakelaar

Animaties
Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat de Vermakelaar in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoond, of vindt uw feest plaats in wat voor thema dan ook, laat het hem weten en hij past zich er op aan.

De Vermakelaar heeft zo al op feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer.

Een schizofreen……. is nooit alleen …….

Wilt u liever dat uw publiek zich af loopt te vragen wie die vreemde snuiter toch is, dat hij een ongenode gast is, asociaal of blind, de paashaas of de Sint, laat het even weten ook als u liever niet hebt dat hij mee gaat eten.

Vermakelaar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Vermakelaar bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Vermakelaar, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Vermakelaar in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Vermakelaar boeken

Wilt u Vermakelaar boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Vermakelaar wilt inhuren.

Vermakelaar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!