Mops & Totem boeken?

mops totem boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Mops & Totem boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mops & Totem

De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie! Wie kan hun helpen bij het openen van de magische schatkist! Mops en Totem kunnen zelf de schatkist niet openen omdat zij niet beschikken over toverkracht, daarom zijn zij op zoek naar hulp. Iedereen die denkt te beschikken over toverkracht mag proberen de schatkist te openen.

In een 5 minuten durende act zullen Mops en Totem bezoekers en/of gasten uitnodigen om de schatkist te openen. Alleen de persoon die beschikt over pure toverkracht kan de kist openen. Wanneer dit lukt, zullen Mops en Totem de inhoud van de schatkist delen met iedereen die geholpen heeft! Daarna wordt de schatkist gesloten en gaan Mops en Totem weer op pad. De act wordt vier keer dertig minuten uitgevoerd over vier uur! (4 x 30 minuten in 4 uur)

Boekingen Mops & Totem

Humoristische interactieve act welke visueel tot de verbeelding spreekt op het gebied van sprookjes en fantasie.

Ben je op zoek naar een unieke manier om een nieuw product te promoten of presenteren? 'Mops en Totem: Het avontuur van de schat' is voor elke gelegenheid en evenement inzetbaar. Wil je dat de bezoekers verrast worden met cadeaus of verhalen? Alles is mogelijk, want de inhoud van de schat kan kosteloos naar wens worden aangepast.

De act is mobiel en hierdoor zowel binnen als buiten uitvoerbaar. Mops en Totem komen dan ook graag naar je evenement, beurs, winkelcentrum, kerstmarkt, festival en braderie! Niets is voor deze twee kabouters te gek.

Kom in de stemming

Mops & Totem boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mops & Totem bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mops & Totem, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mops & Totem in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mops & Totem boeken

Wilt u Mops & Totem boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mops & Totem wilt inhuren.

Mops & Totem boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!